Selecteer een pagina

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

december 2019

Culemborg – Elisabeth Weeshuis Museum: Rondleiding, Nederland

12 december 2019 @ 13:30
Elisabeth Weeshuis Museum, Herenstraat 29
Culemborg, Nederland

Als de bel gaat… Het dagelijks leven van een weeskind. - een speciale thema rondleiding voor blinden en slechtzienden om het verhaal van het weeshuismuseum te leren kennen.

Meer weten »

Feesten, rondleiding in de vaste collectie KMSKGent

14 december 2019 @ 14:00
kmsk Gent Gent, 9000 België

Om het jaar af te sluiten en de eindejaarsfeesten in te luiden focussen we in deze rondleiding op feestgedruis: van een boerenbruiloft tot een dorpskermis. Een feestelijke wandeling doorheen de vaste collectie!

Meer weten »

januari 2020

Rondleiding tentoonstelling Rembrandt-Velázquez. Nederlandse & Spaanse Meesters, Amsterdam

8 januari @ 15:00
Rijksmuseum, Museumstraat 1
Amsterdam, Nederland

Het Rijksmuseum presenteert 60 schilderijen van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje in de tentoonstelling Rembrandt-Velázquez. Nederlandse & Spaanse Meesters. Het is voor het eerst dat zoveel Nederlandse en Spaanse meesterwerken van Velázquez, Rembrandt, Murillo, Vermeer, Zurbarán, Hals en Ribera samen in Nederland te zien zijn. In de tentoonstelling worden de Spaanse en Nederlandse meesterwerken in paren getoond. Dit leidt tot verrassende dialogen over werkelijkheid en eeuwigheid, religie en schoonheid.

Meer weten »

Familie – NT Gent Theatervoorstelling met audiodescriptie

12 januari @ 15:00

Een nieuw theaterseizoen staat voor de deur, en dus ook een aantal nieuwe voorstellingen waarbij we (NTGent) audiodescriptie voorzien. Concreet zijn het er zes: Rijgen op zondag 20/10/19 om 15u in NTGent Minnemeers Wie is bang op zondag 1/12/19 om 15u in NTGent Schouwburg Familie op zondag 12/1/20 om 15u in NTGent Schouwburg Anatomie van pijn op zondag 2/2/20 om 15u in NTGent Schouwburg Histoire(s) du Théâtre II op zaterdag 28/3/20 om 20u in Minardschouwburg Yellow op zondag 26/4/20 om…

Meer weten »

Belfius art collection, Women. Underexposed

18 januari @ 11:30
Belfius Art Gallery

Met ‘Women . Underexposed’ wil Belfius een ode brengen aan de kracht van de vrouw, het doorzettingsvermogen van de vrouwelijke kunstenaars. Doorheen de tijd hebben zij gevochten om hun passie te kunnen verwezenlijken en delen met het publiek.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen