Selecteer een pagina

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

Confrontatie Gustave Van de Woestyne en Gustave De Smet, rondleiding

22 maart @ 14:00
Fin de siècle Museum, Koningsplein 3
Brussel, 1000 België
+ Google Maps

Confrontatie Gustave Van de Woestyne en Gustave De Smet, rondleiding Individuele bezoekers kunnen op vrijdag 22 maart om 14u aansluiten bij een rondleiding in het Fin de siècle Museum getiteld “Confrontatie Gustave Van de Woestyne en Gustave De Smet”. Met gids Anneleen Persyn Praktisch Vrijdag 22-03-19 14u Volwassenen 8€; jonger dan 26 jaar 6€ ; één begeleider per slechtziende bezoeker mag gratis mee Ingang Koningsplein 3 - 1000 Brussel (Gresham) Afspraak in het forum van de musea Reservatie noodzakelijk equinoxe@fine-arts-museum.be 02/508.33.33…

Meer weten »

Magma Cloud Ashes, rondleidingen in Belfius Gallery

23 maart @ 11:00
Belfius Art Gallery

De Belfius-kunstcollectie is de grootste verzameling van Belgische kunst van het land en brengt de werken samen van uitzonderlijke Belgische kunstenaars. Elk jaar stelt de galerij in de lente GRATIS een nieuwe tentoonstelling voor en opent ze haar deuren voor alle kunstliefhebbers. Dit jaar is het de 9de editie Want kunst voor iedereen toegankelijk maken, ook dat is onze missie. De lentetentoonstelling 2018 Magma Cloud Ashes onderzoekt de impact en symboliek van drie kleuren die door historici als fundamenteel cultuurhistorisch beschouwd worden: rood, wit en zwart.

Meer weten »

Toneelvoorstelling “Ge Flikt” met Audiobeschrijving

24 maart @ 14:00
Concertstudio, Conservatoriumplein 2
Kortrijk, België
+ Google Maps

De politiemensen van het bureau waar Albert adjunct is, voeren om het jaar een toneelstuk op. Doorgaans is dat een klucht, maar met het oog op meer aanzien opteren ze nu voor een tragedie. Albert heeft het stuk zelf geschreven en zal het ook regisseren, zijn verwachting is hoog gespannen. Driewerf helaas!

Meer weten »

april 2019

Van Gogh op gevoel – rondleiding tentoonstelling Hockney – Van Gogh

6 april @ 14:30 - 16:00
Van Gogh museum Amsterdam, Nederland + Google Maps

In het voorjaar van 2019 kun je weer deelnemen aan twee soorten rondleidingen in het Van Gogh Museum die onderdeel zijn van ‘Van Gogh op gevoel’.

Meer weten »

Rondleiding 20 jaar SMAK – Panamarenko, Büren & Beuys

13 april @ 14:00 - 15:30
kmsk Gent Gent, 9000 België

Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘20 jaar SMAK’ (16 maart tot 29 september), zullen in het MSK drie werken uit de verzameling van het SMAK worden opgesteld op de plaats waar ze voor het eerst getoond werden

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen