Selecteer een pagina

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2019

Magma Cloud Ashes, rondleidingen in Belfius Gallery

26 januari @ 11:00
Belfius Art Gallery

De Belfius-kunstcollectie is de grootste verzameling van Belgische kunst van het land en brengt de werken samen van uitzonderlijke Belgische kunstenaars. Elk jaar stelt de galerij in de lente GRATIS een nieuwe tentoonstelling voor en opent ze haar deuren voor alle kunstliefhebbers. Dit jaar is het de 9de editie Want kunst voor iedereen toegankelijk maken, ook dat is onze missie. De lentetentoonstelling 2018 Magma Cloud Ashes onderzoekt de impact en symboliek van drie kleuren die door historici als fundamenteel cultuurhistorisch beschouwd worden: rood, wit en zwart.

Meer weten »

februari 2019

Opera La Gioconda van Amilcare Ponchielli

10 februari @ 14:00
De Munt, Muntplein 5
Brussel,
+ Google Maps

Een flamboyante grande opera op zijn Italiaans. Het verhaal speelt zich af in het 17de-eeuwse Venetië, waar samenzweringen en regatta's het decor vormen voor de lotgevallen van de zangeres La Gioconda. Tegen alle machinaties van de spion Barnaba in, offert ze alles op om haar geliefde Enzo en diens minnares Laura te redden. Het wordt een dromerige versie van dit zwart-romantische drama, dat wordt beheerst door seks en dood.

Meer weten »

Opera La Gioconda van Amilcare Ponchielli

10 februari @ 14:00

Een flamboyante grande opera op zijn Italiaans.

Het verhaal speelt zich af in het 17de-eeuwse Venetië, waar samenzweringen en regatta's het decor vormen voor de lotgevallen van de zangeres La Gioconda. Tegen alle machinaties van de spion Barnaba in, offert ze alles op om haar geliefde Enzo en diens minnares Laura te redden.

Meer weten »

Kamerbeiaardconcert “Fantasy for Bells and Strings”

10 februari @ 15:00
Cultureel Centrum Mechelen, Minderbroedersgang 5
Mechelen, 2800 België
+ Google Maps

Ommezien steunt “Fantasy for Bells and Strings”. Dit kamerbeiaardconcert wordt georganiseerd door de Lions Club Dodoens Mechelen ten voordele van projecten voor slechtzienden en blinden.
Met de blinde beiaardier Tom Van Peer en de blinde zangeres Lucy Kloeck, begeleid door Tom Van de Venne en Koen Cosaert.

Meer weten »

Rondleiding ‘Patrick Van Caeckenbergh’

16 februari @ 14:00 - 15:30

In 2017 schonk Patrick Van Caeckenbergh (Aalst, 1960) zijn atelier 'Het Sigarenkistje' en enkele kunstwerken aan het museum.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen