Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PLAY kunstroute in Kortrijk, rondleiding

29 september 2018

PLAY is een eigenwijs stadsfestival dat het kloppende hart van Kortrijk inpalmt met hedendaagse kunstwerken. Op diverse binnen- en buitenlocaties in de stad kun je je onderdompelen in de unieke wereld van internationale beeldende kunst. Tijdens PLAY dient de stad niet enkel als canvas, maar wordt tegelijk onze relatie met ‘spelen’ beetje per beetje ontleed.

Op zaterdag 29 september nodigt VeBeS jullie uit om deze kunstwerken mee te bewonderen en herinneringen aan jullie kindertijd op te halen. De stad zorgde ervoor dat er gidsen zijn die toegankelijke rondleidingen kunnen verzorgen voor wie het minder goed ziet. Wellicht zal er dus ook gevoeld en/of beleefd worden. Een tipje van de sluier: op de markt staat een groot springkasteel in de vorm van een tweepersoonsbed. Wie heeft immers niet op het bed van zijn/haar ouders gesprongen? Wie zich jeugdig wil voelen, kan dit op het eindpunt van onze wandeling opnieuw!

Spreekt dit jou aan? We verzamelen om 14.10  in het station Kortrijk (Lokettenhal). Vanuit Brugge nemen we de trein om 13.05 uur. Onze gids pikt ons op in de lokettenhal om ons veel moois te laten zien.

Na de rondleiding gaan we natuurlijk nog op eigen kosten onze dorst lessen in een plaatselijke zaak.

Praktisch

Zaterdag 29 september 2018
Leden en hun eerste begeleider betalen elk 5,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 6,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,75 euro. Derden betalen 1,25 euro extra.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 21 september op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘180929’.

Gelieve de namen van alle deelnemers voor wie je betaalt, in de mededeling toe te voegen.

Gegevens

Datum:
29 september 2018
Share This