Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater Poquelin II – Olympique Dramatique

15 juni 2019 @ 15:00

Theater Poquelin II – Olympique Dramatique

Wanneer: 15.06.2019

Waar: Toneelhuis Antwerpen – Antwerpen

Voorziening: Intro-ok-label, Intro assistenten, Audiodescriptie, Ringleiding, Voorbehouden zone, Toegankelijk sanitair

Omschrijving

In 2004 maakte STAN het succesvolle Poquelin (2004), een voorstelling gebaseerd op een aantal stukken van Molière. En dat smaakte duidelijk naar meer!
Deze keer gaan Stijn Van Opstal, Kuno Bakker, Damiaan De Schrijver, Jolente De Keersmaeker, Els Dottermans, Willy Thomas en Frank Vercruyssen aan de haal met Le Bourgeois gentilhomme (1670), waarin Molière spot met een rijke burger die het gedrag van de adel wil imiteren en L’Avare (1668), een tragikomedie over gierigheid, machtswellust, hebzucht, waarheid en leugen, die bol staat van de absurde financiële en morele deals waar we elkaar mee bestoken.

1. Tickets:

Begeleiders mogen gratis mee. VeBeS, AHOSA en Onder Ons-leden krijgen korting (€ 17 i.p.v. € 23 in rang A). Heeft u een blindengeleidehond bij, laat het ons weten.

Ticketbalie van het Toneelhuis: 03 224 88 44 of tickets@toneelhuis.be (dinsdag t/m vrijdag van 10u tot 18u, zaterdag van 14u tot 18u)

2. Assistentie:

Inter-assistenten begeleiden mensen met een handicap vanaf een centraal verzamelpunt aan het Centraal Station Antwerpen naar de Bourla en weer terug. Afspraak: 1u15 voor aanvang van de voorstelling. Reserveren voor assistentie kan bij jelle.de.smedt@inter.vlaanderen

3. Voorzieningen voor personen met een visuele beperking:

AD is een techniek waarbij audiovisueel materiaal toegankelijk gemaakt wordt voor mensen met een visuele beperking. Via hoofdtelefoons wordt bijkomende informatie gegeven over wat zich afspeelt op scène en niet duidelijk wordt door de dialogen. Vóór elke matinee is er een inleiding en stellen de acteurs zichzelf voor zodat u weet welke stem bij welk personage hoort. Tijdens de voorstelling kan u de audiobeschrijving volgen via hoofdtelefoons.

Afspraak telkens om 14u in de inkomhal van de Bourla. De voorstelling start om 15u.

4. Meer informatie:

Kijk op de site van het Toneelhuis of via Sara Gracia Santacreu: 03 224 88 33 of sara.gracia@toneelhuis.be

Locatie

Locatie: Toneelhuis Antwerpen

Komedieplaats 18

Antwerpen

Bron: https://www.intro-events.be/nl/agenda/details/1430-theater-met-audiodescriptie-poquelin-ii-olympique-dramatique&p_id=5&p_Itemid=23&all=1

Gegevens

Datum:
15 juni 2019
Tijd:
15:00

Locatie

Toneelhuis Antwerpen
Komedieplaats 18
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
Share This