Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwen in de kunst, MSK Gent

7 oktober 2023 @ 14:00 - 15:30

In deze instaprondleiding vertelt een gids je alles over de rol van vrouwen in de kunstwereld: als model, als muze en als maker. Aan de hand van uitgebreide beschrijvingen en voelplaten kom je meer te weten over dit thema.

Zoals altijd worden de activiteiten begeleid door gidsen Eric Reynaerts en Katrien De Tremerie. Naast verbale beschrijvingen zorgen zij ook voor voelplaten en/of audiofragmenten.

Praktisch

Zaterdag 7 oktober van 14u tot 15u30: Instaprondleiding met als thema ‘Vrouwen in de kunst’.

Woensdag 8 november van 14u tot 16u: workshop met als thema ‘Vrouwen in de kunst’.

In deze creatieve workshop op maat van blinden en slechtzienden laten we ons inspireren door vrouwen in de kunstwereld. Eerst krijg je een uitgebreide toelichting rond dit thema in het museum, daarna ga je er creatief mee aan de slag in het atelier.

Zaterdag 9 december van 14u tot 15u30: rondleiding in onze nieuwe tentoonstelling ‘Onder Vrienden’.

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze activiteiten? Stuur dan een e-mail naar msk.educatie@stad.gent of bel naar 09 323 67 38.

Prijs

Je kan een toegangsticket (de standaardprijs bedraagt €13.00  kopen ter plaatse aan de balie, je betaalt ook een toeslag van €5.00 voor de gids. Via de EDC-kaart krijgt jouw begeleider gratis toegang. Ook de begeleiders van deelnemers zonder EDC-kaart mogen gratis deelnemen.

Aantal deelnemers

We rekenen maximum 8 deelnemers per groep. Blindengeleidehonden zijn toegelaten.

Extra

Het museum voorziet begeleiding van aan het station Gent-Sint-Pieters. Laat bij je reservatie weten of je van deze dienst gebruik wil maken.

Je kan deze activiteiten op onze website vinden via deze link: https://www.mskgent.be/programma?page=1&categories=targetAudiences=5476.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2023
Tijd:
14:00 - 15:30

Locatie

MSK – Gent
Fernand Scribedreef 1
Gent, 9000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Share This