Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Frida Kahlo, een zoom-kunstsessie van Argus verbaal beschrijven

30 mei 2023 @ 20:00 - 21:00

€10.00

Frida Kahlo (1907-1954) was een Mexicaanse surrealistische schilderes. Haar werk werd populair in de jaren tachtig en heeft een zeer autobiografisch karakter. Zo deed ze verslag over haar tumultueuze huwelijksleven met de beroemde schilder Diego Rivera en de langdurige gevolgen van een verkeersongeluk in haar jeugd. Verder bestaat haar werk grotendeels uit zelfportretten, waarbij vooral de doorgegroeide wenkbrauwen en het snorretje opvallen. Daarnaast is haar werk kleurrijk en wordt er gebruik gemaakt van Mexicaanse folkloristische en pre-Colombiaanse motieven. Het oeuvre kan gekarakteriseerd worden als magisch realistisch. Graag nemen we jullie mee in deze surrealistische wereld.

PRAKTISCH

Datum: Dinsdag 30 mei om 20u00 – online Zoom sessie Frida Kahlo met Anne Brugmans en Caroline Daemen.
Schrijf in én betaal. Enkel zo kunnen wij uw deelname garanderen.

INSCHRIJVEN

Klik op volgende link om je in te schrijven en verstuur het formulier : https://forms.gle/pG3KvuZ6uWY6Kjrv7 Krijg je geen bevestigingsmail, neem dan even contact op met argusverbaalbeschrijven@gmail.com.

BETALING

Betaal 10 € op naam van Argus op het rekeningnummer: BE91 7340 5487 9676 met vermelding van de naam van de Argus sessie.

VIDEO LINK

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video of de podcast ontvangen zonder de avond zelf te volgen: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze op eigen tempo en wanneer je wil volgen.

CONTACT

Voor algemeen contact met Argus kan je mailen naar: argusverbaalbeschrijven@gmail.com

Gegevens

Datum:
30 mei 2023
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€10.00

Organisator

ARGUS
E-mail
argusverbaalbeschrijven@gmail.com
Share This