Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toneelvoorstelling “Ge Flikt” met Audiobeschrijving

24 maart 2019 @ 14:00

Toneelvoorstelling “Ge Flikt” met Audiobeschrijving

Kortrijk, zondag 24 maart

De politiemensen van het bureau waar Albert adjunct is, voeren om het jaar een toneelstuk op. Doorgaans is dat een klucht, maar met het oog op meer aanzien opteren ze nu voor een tragedie. Albert heeft het stuk zelf geschreven en zal het ook regisseren, zijn verwachting is hoog gespannen. Driewerf helaas! De intrige leunt onmiskenbaar aan tegen feiten en gebeurtenissen in en om het politiebureau. Sommige voelen zich geviseerd of miskend, anderen willen Albert een hak zetten omdat ze hem als adjunct niet mogen. Er valt dan ook een steractrice uit en wat meeslepend psychologisch drama moest worden, mondt uit in de gebruikelijke klucht.. Ordehandhavers in niet zo’n beste doen.

Vorig jaar zorgde de stad Kortrijk in samenwerking met het toneelgezelschap ‘Taal en kunst’ en Inter de eerste keer voor een toneelvoorstelling met audiobeschrijving. Dit jaar worden wij allen opnieuw uitgenodigd om een fijne namiddag te beleven.

Audiobeschrijving zorgt altijd voor extra informatie waardoor we veel vlotter een toneelstuk kunnen beleven. Hugo zal opnieuw zijn mooie stem door onze hoofdtelefoons laten klinken en ons beschrijven wat er op de scène gebeurt. Deze zondagnamiddag is dus niet te missen!

Praktisch

Zondag 24 maart

We verzamelen in het station Brugge (praatpaal) om 12.15 uur. We rijden via Gent naar Kortrijk, waar we aankomen om 13.38 uur. In Kortrijk ontmoeten we in de lokettenhal de andere mensen die met VeBeS mee komen om 13.45 uur. Om 14 uur worden we verwacht voor de extra voorafgaande informatie bij het stuk dat om 14.45 uur start.

Leden Vebes betalen 12,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Kinderen betalen 9,00 euro. Derden betalen 3,00 euro extra.

Plaats: Concertstudio, Conservatoriumplein 2, Kortrijk

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 14 maart op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘190324’.

Dank je om bij inschrijving door te geven voor wie je betaalt.

De plaatsen zijn beperkt, wie eerst betaalt is zeker van zijn plaats!

Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)

SOS-nummer: 0494 31 87 24

Gegevens

Datum:
24 maart 2019
Tijd:
14:00

Locatie

Concertstudio
Conservatoriumplein 2
Kortrijk, België
+ Google Maps
Share This