Selecteer een pagina

Argus Verbaal Beschrijven nodigt je graag uit op de volgende online ZOOM kunstsessie

Zijn vrouwen in de kunst controversieel? Nochtans namen zij reeds eeuwen geleden het penseel ter hand. Volgens de heersende tijdsgeest was het vrouwen slechts toegestaan te schilderen als ontspannend tijdverdrijf. Ze werden aangemoedigd om landschappen en familieportretten te maken. Het werd vrouwen verboden om bepaalde beroepen uit te oefenen. Maar vrouwen hebben net als hun mannelijke collega’s een belangrijke bijdrage geleverd aan de geschiedenis van de kunst en ons cultureel erfgoed verrijkt.

We bespreken tijdens de volgende sessie van Argus drie zeer uiteenlopende kunstenaressen uit verschillende periodes.

PRAKTISCH

Datum:           dinsdag 26 oktober 2021 om 19u

ZOOM sessie: Om in te schrijven klik op onderstaande link en verstuur het formulier.

Inschrijvingsformulier

Betaling:         En voer nu meteen je betaling uit van 8 € op naam van Argus op het nieuwe rekeningnummer BE91 7340 5487 9676 met vermelding van de naam van de Argus sessie.

Deelnemen:    Op de dag van de Zoom-sessie klik op onderstaande link https://zoom.us/j/7094415502

Als je op deze link klikt, zal het programma Zoom automatisch openen en je leiden naar de Zoom wachtruimte. Daar wacht je even tot we je binnen laten in onze Zoom-sessie. Opgelet: je krijgt pas toegang de dag zelf en dit vanaf 18:45u.

Hoe Zoom gebruiken?

We gebruiken het programma Zoom om het online webinar te geven. Dit programma dien je eerst te downloaden en te installeren op je computer, tablet of smartphone. De zoomapplicatie kun je downloaden via de website  www.zoom.us

Link naar de video.

Heb je interesse maar kan je de avond zelf niet volgen of wens je enkel de video: schrijf je in, betaal en je ontvangt achteraf een link naar de opname van de sessie. Zo kan je deze sessie alsnog volgen.

Contact

Voor algemeen contact mailen naar: argusverbaalbeschrijven@gmail.com