Selecteer een pagina

Deze oproep kregen we van 6  studenten uit de richting Meertalige Bedrijfscommunicatie aan Universiteit Gent die werken aan een grootschalig perceptie-onderzoek rond cultuur en specifieker kunstinstelling Vooruit.

 

Zes studenten van de opleiding Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de UGent houden een grootschalig perceptie-onderzoek naar cultuur en zijn momenteel nog op zoek naar enkele goede zielen die hen daarin willen bijstaan! Hierbij komt iedereen in aanmerking, van de grootste cultuurkenner tot iemand die nog nooit een kunstinstelling heeft bezocht!

 

Goesting om te babbelen over cultuur en bovendien bereid om je hier 2 à 3 uur voor vrij te maken? Aarzel dan niet, vul snel volgende korte enquête in (slechts 2 minuutjes) en maak kans op een boeiend gesprek en een leuk extraatje.

 

Hiervoor zijn wij volop bezig met het samenstellen van focusgroepen die zouden plaatsvinden vanaf 25 november. Om mensen die geïnteresseerd zouden zijn om hieraan deel te nemen gemakkelijk te kunnen contacteren, hebben wij een kleine enquête opgesteld waarin zij hun gegevens kunnen achterlaten (deze gegevens worden niet gedeeld met derden).

 

 

https://forms.gle/5s7U3QwPykJ2e6dm9