Selecteer een pagina
Vooruitblik 2018 Lees online  |  Afmelden
Van Gogh op gevoel
Ons interactieve programma voor blinden en slechtzienden

 

 

Van Gogh op gevoel
Terugblik & vooruitblik
Ons interactieve programma voor blinden en slechtzienden bestaat inmiddels twee jaar. We kijken terug op een bijzondere periode waarin we bijna 400 blinden, slechtzienden én hun ziende vrienden, familie en begeleiders in het museum hebben mogen verwelkomen. In 2018 zetten we het programma voort en breiden we het uit met rondleidingen, o.a. bij de tentoonstelling Van Gogh & Japan.
Lees meer

 

Interactieve ervaring
Rondleiding met aanraaksessie
Speciaal getrainde rondleiders nemen je mee door het museum en lichten het verhaal van Vincent van Gogh toe aan de hand van zijn schilderijen in onze vaste collectie. In een speciaal ingericht atelier vindt vervolgens een aanraaksessie plaats. Van Gogh Museum Editions, hoogwaardige 3D-reliëfreproducties van Van Goghs schilderijen, staan daarbij centraal. Het programma organiseren we vier keer per jaar.
reserveer nu

 

Van Gogh & Japan
Tijdelijke tentoonstelling
Voor het eerst organiseren we in 2018 een interactieve rondleiding voor blinden en slechtzienden bij een tijdelijke tentoonstelling. Van Gogh & Japan laat de invloed van de Japanse kunst op Van Gogh en zijn werk zien. Onze rondleiders nemen je mee in het verhaal met uitgebreide beschrijvingen van de werken, aangevuld met voelobjecten en andere middelen die de zintuigen aanspreken. De rondleiding organiseren we twee keer.
reserveer nu

 

Wil je vaker op de hoogte worden gehouden van ons programma voor blinden en slechtzienden?
ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

“Ik heb in het Van Gogh Museum drie in 3D geprinte schilderijen van Van Gogh zelf mogen aanraken. Iets wat ik als kunstliefhebber natuurlijk geweldig vond. Meer mensen moeten dit gaan ervaren.”
Leroy, deelnemer try-out en blind geboren

 

Voorbij de rij? Boek online. Ook voor Museumkaarthouders.
Van Gogh Museum
Museumplein 6, Amsterdam
www.vangoghmuseum.nl info@vangoghmuseum.nl T+31 (0)20 570 52 00
Openingstijden Museumshop
Doorsturen  |  Aanmelden  |  Profiel wijzigen  |  Afmelden
Privacy statement   |   © 2017 Van Gogh Museum