Selecteer een pagina

Theaterfestival Boulevard – ook voor mensen met een visuele beperking

 

Iedereen. Acht letters, groot woord. Het past bij Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch, dat ‘Gastvrijheid voor iedereen’ als motto heeft. ‘Iedereen’ betekent toegankelijkheid voor allen. Ook voor mensen met een visuele beperking. Ook tijdens de 33e editie die plaatsvindt van 3-13 augustus 2017 is weer een aantal voorstellingen geselecteerd of aangepast voor bezoekers met een visuele beperking. Hulphonden zijn welkom.

 

Bij twee reguliere voorstellingen verzorgt ’Stichting Komt het Zien’ audiodescriptie, zodat je niets hoeft te missen. Speciaal voor gasten met een visuele beperking is er een introductie waarbij je onder andere vast kennis kan maken met het podium, decor en de acteurs.

 

Voorstelling met audiodescriptie:

  • Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt (8+) van Theater Artemis op zondag 6 augustus om 17:00 uur
  • Chasse Patate van Studio ORKA op vrijdag 11 augustus om 19:30 uur.

 

Website

Bekijk op de website festivalboulevard.nl of een voorstelling voor jouw beperking geschikt is. Die kun je herkennen met symbolen bij de voorstellingen op de website. Het is ook mogelijk om op de website te selecteren op deze specifieke aanpassingen: www.festivalboulevard.nl/nl/programma. Onder het kopje toegankelijkheid kun je op audiodescriptie, maar ook op visuele beperking selecteren.

 

Toegankelijkheidsmedewerker

Mocht je hulp nodig hebben met bijvoorbeeld het vinden van de route, of geen begeleider hebben, dan staan  vrijwilligers klaar om je te helpen! Neem vooraf contact op met de toegankelijkheidsmedewerker Marieke Huysmans. We denken graag mee en zoeken met jou naar de beste plek in de zaal om van de voorstelling te genieten. Voor al je vragen, opmerkingen en aanmelding voor specifieke activiteiten: toegankelijkheid@festivalboulevard.nl