Selecteer een pagina

Kunstgeschiedenis in utrecht

 

In het najaar is er weer gelegenheid om lezingen kunstgeschiedenis te volgen in Utrecht.

 

Na het succes van de vorige twee cursussen die kunsthistorica Lisette Le Blanc verzorgde, is nu gekozen voor vier thema-lezingen door verschillende docenten, waaronder Lisette. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met onze visuele beperking en zijn eventuele geleidehonden ook weer welkom.

Nog enkele plaatsen vrij

Plaats Volksuniversiteit Utrecht

Nieuwegracht 41

3512 LE Utrecht

Data: Donderdag 8 en 22 september en 6 en 27 oktober 2016 van half twee tot vieruur.

Kosten 20,00 euro per les inclusief koffie/thee.

 

Op 22 september en 27 oktober is er aansluitend gelegenheid om op eigen kosten mee te gaan borrelen in Utrecht en op 27 oktober zal er voor de liefhebbers weer een gezellig etentje ter afsluiting worden georganiseerd.

 

Je kunt kiezen uit drie opties:

A:       Je alleen voor de lezing over de zijderoute aanmelden (8 september). Deze lezing zal worden verzorgd door kunsthistorica Lisette Le Blanc.

B:       Je alleen voor drie lezingen over de zeventiende eeuw opgeven (22 september en 6 en 27 oktober).Deze lezingen worden beurtelings verzorgd door Lisette Le Blanc, musicoloog Caspar Becx en Neerlandica  Liesbeth Heerma Van Vos. Het wordt een bijzonder drieluik over cultuurhistorie van zeventiende eeuwse landhuizen en de muziek en hofdichten uit die tijd.

C:       De laatste mogelijkheid is je opgeven voor alle vier de lezingen, wat natuurlijk van harte wordt aanbevolen!

 

meer info atenholter@tele2.nl